Třetí světová válka - Válka proti terorismu

 

    Třetí světový konflikt doslova vzplanul 11.9.2001 vzdušnými a bombovými útoky na vybrané cíle v USA. Tato válka byla nazvána Válkou proti terorismu. Je to konflikt vskutku globální a na celém světě bychom již patrně nenalezli místečka, které by nebylo touto válkou poznamenané. Podle oficiální propagandy stojíme my, prý svobodní a demokraté, proti nepříteli skrz naskrz démonickému – teroristům. Jak ale velmi dobře víme, propaganda čehokoliv je vším možným, jen ne pravdou.

 

    Takovým paradoxem celé této války je, že v ní skutečně bojují teroristé proti civilistům brutálními zbraněmi, ovšem nejsou to žádní teroristé z Afghánistánu, Iráku ani Íránu. Holou pravdou je, že stojíme proti terorismu svých vlastních vlád a nadnárodních bankéřů. Je mi jedno, jestli tomu odmítáte věřit, na faktech víra nic nezmění. Ve skutečnosti jde jen o to, jestli pár svobodomyslných lidí v sobě najde odvahu vzdorovat, přežít a začít znovu.

 

    Stojíme na konci světa. Poslední světová válka bude brzy vrcholit. Dnes, na jaře roku dvoutisícího dvanáctého, jsou všechny armády světa připraveny k rozhodujícímu střetu. Miliony budou zabity v boji, další miliardy zemřou hladem. Ti, kteří mají podle plánu přežít, stanou se nevolníky v novém světě korporátního feudalismu.

 

    Můžeme tomu zabránit? Chceme vůbec? Máme jako lidstvo vůbec nějakou vůli, nebo stačí jen zatahat za správné nitky a budeme ochotni zničit vše živé na planetě? Jsme opravdu tak chytří, jak se pyšníme?